Adatkezelési tájékoztató, Jognyilatkozat - tbiránytü

Tartalomhoz ugrás

Adatkezelési tájékoztató, Jognyilatkozat

Jognyilatkozat

Az oldal használatával az alábbiakat fogadja el az olvasó:

1. A honlap használója elfogadja, hogy a tbellatasok.hu oldalon közzétett cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak és azok másolása egyéb módon történő közzététele kizárólag a szerző, Veresné Tóth Mónika engedélyével történhet meg.
2. A tbellatasok.hu oldalon közzétett cikkek, segédanyagok kizárólag saját felhasználás céljából menthetőek, illetve másolhatóak a szerző előzetes engedélye nélkül kereskedelmi forgalomba nem hozhatóak.
3. A szerző engedélye nélkül történő másolás, terjesztés esetén napi 40.000 Ft+áfa kötbért számolunk fel.
4. A tbellatasok.hu weboldalról illetve a hozzá kapcsolódó facebook oldalról másolni kizárólag a pontos hivatkozás megjelölésével és aktív webes linkkel lehet, mely a tbellatasok.hu –ra vagy annak facebook oldalára mutat.
5. Tekintettel arra, hogy a jogszabályok folyamatosan változnak így bár törekszünk az aktuális információk alapján megjelentetni a cikkeket és segédanyagokat, de tbellatasok.hu és a szerző nem tehető felelőssé az esetleges károkért.
6. Minden eset más és más, így csak a megjelent cikkek alapján nem lehet pontos tájékoztatást kapni az ellátásra történő jogosultságokról. Számos egyéb körülményt is figyelembe kell venni, amire a cikkek és segédanyagok elkészítésekor nincs lehetőség, így azok csak az általános tájékoztatást segítik elő.
7. A tbellatasok hírlevelére feliratkozók adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait betartva tartjuk nyílván és kezeljük. Kizárólag a hírlevelek kiküldésére használjuk az adatokat és harmadik személy részére nem adjuk át.

Vissza a tartalomhoz